Falenderime Per Punim Diplome

Universiteti i prishtinËs - pr-tech :: ballina, ParathËnie në kohën bashkëkohore sidomos në dy dekadat e fundit interneti është bërë mjet i domosdoshëm për komunikim. shkëmbimi i informatave dhe siguria. Fakulteti i shkencave politiko juridike master shkecor, Ky është një punim që është shoqëruar me studim, kërkim, punë, mund. mirënjohja dhe falenderimet e mia shkojnë për pedagogen udheheqese gerta.