Digi Malaysia Rebet Rm200

Daftar untuk mendapat rebate smartphone rm200 | 1malaysia, Sy lgi la teruk,, sya blum pun ambil rebat sya,, tapi 2 ejen digi dkt inanam bersebelahan milimewa berhadapan pejabat pos,, da pun tebus rebat saya tanpa kebenaran saya,,. Syarat dan cara pendaftaran permohonan rebat rm200, Salam… saya dah berjaya tebus rebet ni… senang je… saya kat jb tebus kat digi centre taman molek staff digi sana sangat mesra pelanggan… saya bawa fotocopy. Skmm rebat rm 200.senarai tawaran & promosi telefon pintar, Skmm rebate rm200 smartphone (telefon pintar 3g) pakej komunikasi belia. skmm. semak sini promosi & tawaran celcom, maxis, yes, digi, umobile, tunetalk. Notakanan: panduan permohonan rebat telefon pintar rm200, Waalaikummusalam. kena daftar online dan kemudian pergi ke wakil sah syarikat telco (maxis, celcom, digi atau yang lain seperti di artikel). dengan mereka.

Daftar online rebate rm200 smartphone skmm lancar, Suruhanjaya komunikasi dan multimedia malaysia (skmm) memberi jaminan sistem permohonan dalam talian pendaftaran rebat rm200 telefon pintar untuk golongan belia. Borang permohonan rebat rm200 telefon online | melvister.com, Pendaftaran atau borang permohonan rebat rm200 telefon pintar boleh dibuat secara online. golongan belia atau remaja yang berusia antara 21 dan 30 tahun boleh. Jadikan handphone sebagai sumber pendapatan, Jika selama ini anda topup kredit handphone anda di kedai kini anda boleh lakukannya sendiri hanya menggunakan sms. malah anda akan mendapat diskaun/komisen setiap.

Digi menawarkan alcatel one touch glory 2s secara percuma, Setelah lebih tiga bulan pakej komunikasi belia diperkenalkan oleh skmm, kini digi hadir dengan tawaran yang agak menarik, dimana mereka kini menawarkan telefon. Permohonan pakej komunikasi belia bermula 1 januari 2013, Rebat rm200 untuk pembelian telefon pintar 3gsejak pengumuman belanjawan 2013 tempoh hari, salah satu perkara yang ditanya ramai adalah berkaitan dengan pakej. Borang online rebat telefon pintar | persada sites | sains, Borang dalam talian untuk permohonan rebat telefon pintar 3g sudahpun dubuka hari ini. borang juga terdapat dalam 2 kategori iaitu untuk belia yang bekerja dan belia.