Embelsira Te Shpejta.html

Receta te ndryshme: biskota te lehta dhe te shpejta, Pergatisni pasta floren, shtrijeni ate me miell dhe me pas me nje forme zemre nxirrni shume te tilla. me pas biskotat lerini ne nje tepsi me leter alumini.