Emra Per Bebe Per Djem

Emra shqip: emra shqiptar per djem, Në kët artikull jemi munduar të grumbullojm disa nga emrat më të bukur që kan domethënje dhe kuptim shqiptar. këtu keni disa qindra emra shqiptar për djem. Emra musliman per djem, Ne kete kategori gjinden emra musliman per djem. emrat musliman per djem ne kete faqe jan sipas rendit alfabetik dhe gjithashtu secili emer permban nje spejgim apo. Emra shqip: emra modern shqip per djem, Emra shqiptar per cuna : ledion, andri, xhorxh, aleksander, eltjon, erkid, elien, donald, rubin, drilon, klajdi, ardios, bleron, blerim, denis, elvis, elisardi. Emra shqip - per djem, vajza, shqiptar dhe musliman, Ketu mund te gjeni emra per djem ose emra per vajza. emra modern, emra shqip per djem dhe emra shqip per vajza jan dispozicion. gjithashtu emra shqiptar, emra.

Emra per djem: drinas dalin-i driart dition-i dilon david, Faqe per takime dhe njohtime shtypni mbi shkronjen për të gjetur emrat që fillojne me të. Emra per djem: ramon rinis rauf reshad roan rozaf-i, Faqe per takime dhe njohtime shtypni mbi shkronjen për të gjetur emrat që fillojne me të. Emra per djem me r - emra shqiptare - nomi albanesi, Emra djemt : origjina / kuptimi: rabit: radolf: rafet: rafet el roman: rafi: i lart, i kulturuar, i gdhendur. eshte emer me kuran: rajan: rajmond: ramil ramiz.

Emra per djem me m - emra shqiptare - nomi albanesi, Emra djemt : origjina / kuptimi: madhshtor: madison: majlind-i: nga fjalë të shqipes: maksim: grandioz: mal-i: fjalë e shqipes: malart-i: nga fjalë të shqipes. Emra per djem - www.klubi-islam.tk - free website builder, Daut dehir demir dervish destan dergut dizdar durak. Emra shqiptare / albanian baby names | emrashqiptare.com, Mire se erdhet. kjo eshte nje faqe emrash shume e thjeshte, por ka me shume se 1500 emra te ndryshem ne shqip, per djem dhe vajza. nismi lundrimin nga a majta, ose.