Emra Per Djem Me Kuran.html

Emra shqip: emra shqiptar per djem, Në kët artikull jemi munduar të grumbullojm disa nga emrat më të bukur që kan domethënje dhe kuptim shqiptar. këtu keni disa qindra emra shqiptar për djem. Më duhen emra të muslimanëve për djem ? - forumi islam, Kush ka mundesi me mi dergu do emra islame per djem ne msn tim si per shembull emra te derguarve te ahsabeve etj etj all-llahu ju shperbleft te. Emra musliman per djem me shkronjen a, Emri kuptimi; abid: adhurues: abisali: luftetar: abrar: devotshmeri: adil: i drejte: adiim: i rralle: afak: vendiku takohet toka dhe qielli: affan: person fales: afif. Emra per djem: arbËror-i arnis albehar-i avdyl ardit-i allbin, Faqe per takime dhe njohtime shtypni mbi shkronjen për të gjetur emrat që fillojne me të.

Emra per djem: dion doris dorjan dorian darisi ditlum-i, Faqe per takime dhe njohtime shtypni mbi shkronjen për të gjetur emrat që fillojne me të. Emra musliman per djem me shkronjen b, Emri kuptimi; basim: i buzeqeshur: basil: trim: bekir: guximtar: beshar: prures i lajmeve te mira: bilal: emri i muezinit te pejgamberit: bishr: gezim: burejd: ftohet. Emra per djem me l - emra shqiptare - nomi albanesi, Emra djemt : origjina / kuptimi: labeat-i: nga një emër vendi, ilir: labian-i: nga një emër njeriu, ilir: labinot-i: nga një emër vendi: laid-i: nga një emër.

Emra shqip, Emra shqip për fëmijët tuaj, emra djemsh, emra vajzash, emra modern për djem, emra modern per vajza, emra vajzash musliman,. Shembulli islam: emra islame - djem, Emra muslima te perkthyer shqip abdullah (ar) adhurues i zotit abdulatif (ar) adhurues i zotit (ledhatues) abdulaziz (ar) adhurues i zotit fuqiplote. Emra shqiptare / albanian baby names | emrashqiptare.com, Mire se erdhet. kjo eshte nje faqe emrash shume e thjeshte, por ka me shume se 1500 emra te ndryshem ne shqip, per djem dhe vajza. nismi lundrimin nga a majta, ose.