Ese Rendesia Shkencore E Zbulimit Te Pjeseve Perberse Te Atomit

Lnda drejta penale - upload, share, and discover content, Lnda drejta penale document transcript. lËnda dhe funksioni i sË drejtËs penalei.nocioni dhe karakteristikat themelore tË sË drejtËs penaleshoqëria i.