Fjale Te Urta Per Kohen

Fjale te urta 2014 | fjale te zgjedhura | fjale te mencura, Ku ka pune, hik mos i pengo. ku ka per te ngrene, shko ndihmoju. dinaku të shkon ujë nën rrogoz. dita e mirë, që menatë njihet. dita me diell duket që në. Fjale te urta, aforizma, thenie te mencura, poezi, tregime., Fjale te urta popullore, aforizma, thenie te mencura, poezi dashurie , tregime prekese, status per facebook shqip.. Fjale te urta - zbulime | zbulime mbi ngjarje te zakonshme, Ai qe di me se shumti flet me se paku. buka po u thye s’ ngjitet me nje te beshtyre. burri eshte koka, kurse gruaja eshte qafa. c’ ke bere do te ta bejne.. Dërvendi - fjalë të urta popullore, Dërvendi - faqja e parë elektronike written by administratori 1. ara ime varri im 2. ardhin galat dhe prishën folenë e bilbilit 3..

Fjale te urta filozofike shqiptare | filozofia ne shqip, 143 përgjigje to “fjale te urta filozofike shqiptare” mir gjithher te besh krahasime sepse kur ben krahasimim me te kaluarene e keqe dhe me te ardhmen. Disa fjale te urta ne vjersha - për vogëlushët, për, Gjithë njerëzit i duaj, mos i pandeh për të huaj. mos i bëj njeriu në jetë, gjë që s'do ta pësosh vetë. kusaria, ligësia, dhe sa të këqija janë,. Fjalë të urta të huaja | filozofia ne shqip, 60 përgjigje to “fjalë të urta të huaja” “njeriu i cili kthehet nga perta ne mur nuk do te jete me i njejti qe pati hyre .do te jete me i mecur.

Fjalë të urta mbi miqësinë., Fjalët e urta për miqësinë janë mbledhur dhe botuar në një numër të revistës "agimi". "shekulli" po riboton këtë zgjedhje të komentuar nga mustafa kruja. Shqip - barcaleta, gallat, dhe humor,: fjale te urta shqip, Humor, gallat, barcaleta, lojra, biografi, filozofi, politike, fjale te urta, proverba, letersi. argetim per te gjithe, gjate gjith kohes. gjithashtu. Nena ime ka vetem nje sy… | fjale te urta, aforizma, Fjale te urta popullore, aforizma, thenie te mencura, poezi dashurie , tregime prekese, status per facebook shqip…..