Konkurse Per Pune Ne Prishtine 2013

Konkurs per pune ne prishtine | shpallje falas - shpalle.com, Konkurs per pune ne prishtine. emri kontaktues: a | qyteti: prishtinë | telefoni: 049622603. Vende te lira per pune ne peje,prishtinë,gjilan,viti, Vende te lira per pune ne peje,prishtinë,gjilan,viti,lipjan,suharekë. vende te lira per pune vendi: malishev afati per aplikim është deri më: 23 tetor 2013 2013. Pune ne kosove , ne peje dhe rajonin e saj, Pune ne kosove, apo mund dhe ta specifikosh duke klikuar ne rajonin e deshiruar dhe aty shfaqen postimet per pune.. Lyp punë-6 pozita të hapura në kategorinë - bankë, 6 konkurse të hapura në kategorinë bankë. pozita. vendi.

Oferta pune, Titulli: office assistant lokacioni: prishtine apliko deri: 12/01/2015 : d&d business support center, shpallë konkurs për vend tË lirË pune: pozita: office. Konkurse | rahovecpress, Njoftohen të gjithë të interesuarit për punë se, ndërmarrja “korenica” në rahovec shpall konkurs për tre vend të lira pune. 1. pune në administratë. Portali telegrafi - gazeta shqiptare ne internet - lajmet, Telegrafi është portal i pavarur në gjuhën shqipe, i përfshinë të gjitha sferat e jetës.

Universiteti i prishtinës - universiteti i prishtinës, 15.07.2014. ftesë për vizitë hulumtuese në austri . ftohet i gjithë stafi shkencor i universitetit të prishtinës “hasan prishtina”, ta shfrytëzojnë. Shpallje, shpallje falas, oferta biznesi, oferta suksesi, Shpallje, shpallje falas, oferta biznesi, oferta suksesi, shitblerje, shpalle per punesim, biznesi online, shpallje per banesa, vetura, shes, shpallje online, oferta. Konkurse - ministria e punëve të brendshme - republika e, Aplikacioni për punësim konkurs për plotësimin e vendit të punës titulli i vendit të punës: asistent/e administrativ/e konkurs për plotësimin e vendeve të.