Lushi Si Askushi Arif Demolli Wikipeda

Arif demolli - wikipedia, Arif demolli (* 2 maj 1949 në fshatin murrizaj, gllogovicë) është gazetar dhe shkrimtar shqiptar. përmbajtja 1 biografia 2 veprat letrare 3 në gjuhë të tjera. Gazeta nacional nr. botimi 63 - upload, share, and, Gazeta nacional nr. botimi 63 document transcript. cmyk nacional botim i “nacional grup” viti ii botimit, nr.