Mash Provimet E Letersis 2013

Provimet e lirimit 2013, skema e vleresimit te gjuhes shqipe, Provimet e lirimit 2013, skema e vleresimit te gjuhes shqipe. më 6.2013 - albpress. nxënësit e shkollave 9 vjecare në të gjithë vendin zhvilluan dje (12 qershor. Provimet e lirimit, dalin përgjigjet për letërsinë, Provimet e lirimit per vitin 2011 ishin te hartuara mire dhe qe i pershtateshin te gjithe niveleve te nxenesve.ne gjuhe letersi teza ishte e thjeshte po te dije te. Matura letërsi - klasa e letërsisë, Testime të përgatitura për autorët dhe fragmentet e programit të msh letërsi, variante të përgjigjeve, katalogun e tezave të provimit etj.. Letersi 2010 - slideshare, Letersi 2010 document transcript. instituti i kurrikulËs dhe i trajnimitprogrami orientues pËr provimin kombËtar tË maturËs shtetËrore shkolla e mesme social.

Mp-ministria e arsimit dhe shkences, Provimet e maturës nuk janë zhvilluar asnjëherë më parë në këto masa sigurie siç pritet në këtë sezon. përveç detyrimit për të lënë jashtë dyerve. Provimet e lirimit 2012, përgjigjet për gjuhë shqipe, Provimet e lirimit 2012, përgjigjet për gjuhë shqipe. nxënësit e shkollave 9 vjecare në të gjithë vendin zhvilluan sot (13 qershor) provimin e parë të. Matura 2013, zbardhen 26 lëndët që jepen si provime me, Ministria e arsimit miraton udhëzimin me rregullat se si do zhvillohen provimet e maturës shtetërore për maturantët që duan të vijojnë studimet e larta në.

Darvlore - faqja kryesore, Leter e hapur e ministres se arsimit dhe sportit 25 shtator 2013 te nderuar drejtore si një mësuese në profesion, në këtë fillim viti shkollor, ndiej dhe ndaj. Zbardhet rregullorja e provimeve të maturës për 2014, Përcaktohet pragu minimal i pikëve për të qenë kalues në provimet e maturës shtetërore 2014. ndryshe nga sa ka ndodhur në provimet e viteve të shkuara, për. Provimi me zgjedhje matura 2012, tesa me pergjigjet, Provimi me zgjedhje per maturen 2012, provimi me zgjedhje i lirimit, anglishtja lenda e preferuar. rezultatet me pergjigjet mbasdite. 49 mijë maturantë në të.