Mjeku24com Dhimbjet Gjat Shtatzanis

Mjeku24.com, Historiku, morfologjia dhe cikli jetësor i toksoplazma gondii-t zbulimi i toksoplazma gondii -t kanë kaluar më shumë se 100 vjet që kur forma aseksuale takizoide.