Perkujtime Per Te Vdekurit Bota Sot.html

Albanologji | orientalizmi shqiptar | faqe 2, Përkthimi i kur’anit është një ngjarje e rëndësishme për kulturën shqiptare. a duheshin bërë tre përkthime të kur’anit? kush do të duhej ta. Devijimet shiite | refleksione islame | faqe 2, Një nga mënyrat për të zbuluar tekijen shiite! një njeri i thjeshtë sunnij që lexon librat e shiave, qofshin këta bashkëkohorë apo edhe të hershëm do të. Mars | 2013 | orientalizmi shqiptar, Derisa jam futur në klasë të parë të shkollës fillore, kam ditur vetëm për një luftë: luftën e koleshinit. në shkollë na dërgonin në kinema dhe aty. Libri pyetje dhe pergjigjje islame | feja islame, Nga hoxhallaret : ebu shehid el-albani,ebu hamza el-albani,ebu kudame ebu mejsera,ebu muhammed albani hyrje falenderimi dhe lavdërimi i takon allahut të madhëruar.

Kurani - shqip - bismilahi rrahmani rrahim, Mbështetem në all-llahun nga djalli i mallkuar. 1. fatiha. 1:1. me emrin e all-llahut, mëshiruesit, mëshirëbërësit! 1:2. falënderimi i takon all-llahut, zotit. Full text of "kur'an----prijevod na preko 40 jezika", See other formats. full text of "kur'an----prijevod na preko 40 jezika".