Proza Poetike Per Vjeshten

Poezi orientale | orientalizmi shqiptar, LamtumirË andaluzi (poezi andaluziane) s’më mbetet veçse botës t’i përcjell kujë e vaje për famëmadhen tonë andaluzi, që nën zgjedhë të t’pabesëve. Letërsi perse | orientalizmi shqiptar | page 2, Ditë më parë, pata rastin e mirë të shkoja në teheran për një veprimtari shkencore. në këtë veprimtari merrnin pjesë studiues, gjuhëtarë, komentues. Gjergj fishta - wikipedia, Kështu mundi të plotësojë dëshirën për të kremtuar meshën e tij të parë, përpara bashkëfshatarëve të tij, shokëve e miqve me të cilët ishte rritur.. - whisper - ©artan gjyzel hasani : mars 2009, Me atë që mbeti lëkurës sime mbështjellë rinisem për në udhën e gjatë pafund në vitin e brishtë të jetës sime me javët që m'i dhuruan pa.

Histori e letërsisë shqiptare - faqja 4, Dhe bënte thirrje për një qëndrim më realist e më kritik ndaj vendit të vet me të gjitha të metat e tij. i mbrujtur me kulturë perëndimore, ai e ndiente. Udhezues letersia_12 - slideshare - upload, share, and, Udhëzues për mësuesin për tekstin shkollor “gjuha shqipe dhe letërsia 12” botime shkollore albas edlira gugu nexhmie muça.