Shtatzania Jave Pas Jave

Shtatzania - forumishqip.net - portalli, Shtatzania, cfare ndodh me bebin dhe nenen ne muajt e shatzanise bazuar ne javet e shtatzanise. tremujori i pare java 3 fekondimi ndodh 2-3 jave nga dita e pare e. Menstruacionet dhe shtatzania - nuk je vet! -, Ina re: menstruacionet dhe shtatzania 10.07.2012 12:38 1 jave para se te me vine mestruacionet kam tamam simptomat e shtatzanis me pas me vine si ka mundesi qe me. Mjekesiasot: shtatzania - shenjat dhe diagnostikimi, Mund te vihet re edhe fryerje e gjoksit dhe te perziera, te shoqeruar here pas here me te vjella. enjtje e gjirit vjen si pasoje e rritjes se nivelit te. Shtatzania? nje pergjigje sa me te shpejt,ju lutem me, Genta shtatzania? nje pergjigje sa me te shpejt,ju lutem me ndihmoni 19.07.2013 09:53 pershedentjemenstruacionet e fundit i kam pas me 29.06.2013 me kan zgjat 5dit.

Shtatzania - mami ime, Shtatzanija është periudha më e mrekullueshme në jetën e një femre. Është fillimi i një jetë të re dhe ndryshimi i jetës tënde, por më e rëndësishmja. Shtatzania | faqja 4 | albforumi, Pershendetjedoja te pyesja cilat jan shenjat e para te nje shtatzaniemund te ket shenja shtatzania mbas 1 jave pasi esht kryer mardhenia ndjej. Sherohu.com - shtatzania - ushtrime gjate shtatzanise, Vetem pse ke pas nje abort nuk dote thote se nuk do te mbetesh shtatzene dhe fakti qe ke mbetur shtatzene njeher do te thote se prap mund te mbetesh..

Mjekesiasot: shtatzania - ndjekja e saj - pjesa 1, Vizita e pare prenatale duhet te kryhet para fekondimit, per ti lejuar mjekut te indentifikoje semundje te mundshme; te keshilloje pacienten te beje kujdes. Sherohu.com - shtatzania - ushqimet qe rrisin pjellshmerin, Shtatzania – rrit gjasat tua të shtatzanis me ushqime si drithëra, yndyra të shëndetshme, perime e shumë tjera. ja diçka që duhe të dini që në fillim. Beba ime - portal informativ për shtatzëna dhe prindër, Webfaqe e cila përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative dedikuar shëndetit të nënës dhe fëmijës.