Si Te Gatuajme Koranin

Arti kulinar shqiptar? | peshku pa ujë, Tek librat "si te gatuajme" dhe "arti i kuzhines" nga evgjeni harizi, quhet tave kosi, pra ky eshte emri zyrtar..