Thenie Filozofike Per Dashurine

Thënie për dashurinë, 8 thënie për dashurinë nga autorë të ndryshëm të bashkuara në një video nga thenie.org. Thënie filozofike, 2013 ©thënie.org - thënie të bukura, shprehje të mençura, proverba, aforizma, fjalë të urta në gjuhën shqipe të shoqëruara me fotografi.. Thenie per dashurine | thenie.net, Ndoshta kanë pasur të drejtë që e kanë vënë dashurinë nëpër libra…ndoshta ajo nuk mund të jetojë askund tjetër. Thenie per dashurine | thenie.net, Nuk ke për të pasur kurrë një mundësi të dytë për të krijuar përshtypjen e parë dhe mos harro… se vetëm përshtypja e parë mund të të japë.

Thenie filozofike - psikologji.net, Thenie filozofike teori eshte kur njeriu din gjithcka dhe asgje nuk funksionon. praktike eshte kur gjithcka funksionon, por askush nuk e di perse.. Një thënie për teknologjinë nga albert anshtajn ~ rap, Kam frikë nga dita kur teknologjia të kalojë kapacitetin intelektual të njeriut.bota do të ketë një brez idiotash. thenie per teknologjine,nje thenie per. Poezi apo vjershë për gjyshen ~ rapitful shqip, Poezi apo vjershë për gjyshen,poezi per gjyshen,vjershe per gjyshen, poezi per gjyshin, poezi per gjyshen e vdekur, poezi per gjyshen time, poezi per gjyshen time.