Vjesha Per Lirin

Urime 28 nëntorin – ditën e flamurit, urime shqipëri, Ja poezia per 28 nentorin. 28 nentori pashë në ëndërr di dikur ismail qemailin me flamur. shumë njerëz e kishin parë me sytë e tij me mall. shumë kishte pritur. Botimet shqiptare | kushtrim pËr kulturË! letËrsi,ese, - nga shtëpitë botuese pëlqehet letërsia për fëmijë e përkthyer. – përkthime të dobëta dhe botime pirate të letërsisë së huaj për një kosto më të. Botimet shqiptare | botimet shqiptare, Masakrat që shtypën revoltën e qafë-barit - visar zhitilajmëtari shqip at botimet shqiptare - 1 week ago*visar zhiti* * visar zhiti**“ferri i çarë.